Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LAV dodelio sportsku opremu malim fudbalskim klubovima

LAV dodelio sportsku opremu malim fudbalskim klubovima

Kompleti dresova uručeni su čelnicima 380 malih fudbalskih klubova iz cele Srbije, kao rezultat akcije “Lavovska podrška malim fudbalskim klubovima”, koju je kompanija Carlsberg Srbija sa LAV brendom uspešno realizovala i ove godine.

Specijalni gost na događaju bio je Vladimir Petrović Pižon, legenda srpskog fudbala. „Svi moramo biti svesni da samo kontinuirano ulaganje u sport daje prave rezultate, a pomoć malim klubovima koji treniraju u nepovoljnim uslovima je od izuzetnog značaja, jer im pomaže da unaprede svoju igru i nagrađuje ih za pokazanu istrajnost. Hvala vam što volite i igrate fudbal!“ – rekao je Pižon.

Akcija u okviru koje je do sada dodeljeno preko 3000 kompleta profesionalne sportske opreme za više stotina lokalnih fudbalskih klubova iz različitih krajeva Srbije, pokrenuta je prvi put u maju 2006. godine. Glavni cilj kampanje je i tada bio da se fudbalerima omoguće bolji uslovi za treninge, a time i napredak klubova širom Srbije. Svaki klub koji je sakupio i dostavio propisani broj čepova sa ambalaže LAV piva, dobio je od kompanije Carlsberg Srbija neophodnu sportsku opremu, garniture dresova. Ove godine, za akciju koja je trajala od maja do oktobra, prijavilo se oko 500 fudbalskih klubova od kojih će njih 380 dobiti komplete dresova.

Nataša Šarčević, Mainstream Marketing Manager, Carlsberg Srbija rekla je: „Ovom akcijom brend LAV osvrnuo se na male fudbalske klubove kojih širom Srbije ima zaista mnogo i u kojima stasaju budući sportski šampioni naše zemlje. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu, svima koji su prikupljali čepove i svima koji veruju u nas kao kompaniju koja je uvek tu da podrži svoje potrošače“.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum