Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ruma dobila prvi Univerexport supermarket

Ruma dobila prvi Univerexport supermarket

Otvaranjem prvog maloprodajnog objekta u Rumi, 22. oktobra u 10 časova Univerexport - vodeći domaći maloprodajni lanac, obezbedio je 28 novih radnih mesta uSremu.

Rumljani su od danas u prilici da se upoznaju sa asortimanom od 8.000 artikala u modernom prodajnom objektu od blizu 600 m2 prodajnog prostora, na adresi Iriška 1.
Maloprodajni objekat će na odeljenju delikatesa ponuditi sveže meso i mesne prerađevine sa domaće farme, proizvedene po biranim recepturama, dok će Uni pekara ponuditi uvek sveže pecivo ispečeno u samom objektu.
Povodom svečanog otvaranja svaka 100-ta kupovina bila je gratis, a za prve potrošače koji su svoju kupovinu obavili u novom Univerexport objektu obezbeđeno je 200 poklon paketa kao i 200 poklon cegera za one potrošače koji su Univerexport objekat posetili u poslepodnevnim časovima.

U novembru kompanija Univerexport svoja vrata otvara i stanovnicima Zvezdare i Novog Bečeja.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum