Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena eksluzivna Max&Co. prodavnica u Beogradu

Otvorena eksluzivna Max&Co. prodavnica u Beogradu

U centru Beograda, na Oblićevom vencu, otvorena je nova, ekskluzivna prodavnica jednog od najpoznatijih svetskih modnih brendova MAX&Co., namenjen modernoj, urbanoj ženi, kojoj je lični stil važan deo života.

MAX&Co. je premium brend ukorenjen u italijansku prêt-à-porter tradiciju, koja pažnju poklanja vrhunskim materijalima, kvalitetu izrade i jedinstvenim detaljima. Deo je portfolia brendova čuvene MAX MARA grupacije, sa više od 450 prodavnica u metropolama širom sveta.

Nova prodavnica prostire se na 250 m2, opremljena je kao i sve MAX&Co prodavnice tako da se potrošač oseća „kao kod kuće“ u prijatnom, opuštenom ambijentu koji pružaju posebno uređeni delovi prodavnice sa jedinstvenim detaljima kao što su kutak u kome može da se popije kafa,fotelje, tepisi, sveže cveće i časopisi.

Povodom otvaranja nove MAX&Co prodavnice, organizovan je svečani koktel i modni performans, kome su prisustvovale mnoge javne ličnosti iz sveta muzike, mode i medija kao i predstavnici poslovne elite.

MAX&Co kolekcije su moderne, živopisne i savremene. Obuhvataju široku paletu proizvoda – od otmenih haljina za svečane prilike preko veoma šik kaputa, udobne a u isto vreme trendi kombinacije za poslovnu ženu, sportskog autfita za svakodnevne prilike do elegantnih i zabavnih detalja kao što su kaiševi, nakit, šalovi, tašne, cipele itd. Brend je poznat po bogatom izboru najboljih materijalima kombinovanih u spektru živopisnih boja, printova i šara.

Nova MAX&Co prodavnica idealna je destinacijaza svaku damu koja želi italijanski modni kvalitet u kombinaciji sa vrhunskim stilom, dizajnom i glamurom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum