Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren salon Forma Ideale na 2.000m2 u Roda Centru Niš

Otvoren salon Forma Ideale na 2.000m2 u Roda Centru Niš

Drugi salon Forma Ideale u Nišu svečano je otvoren u subotu 24. oktobra u Roda centru, na Vizantijskom bulevaru 1.

U savremeno koncipiranom izložbeno – prodajnom prostoru koji je uređen u skladu sa inovativnim trendovima, na preko 2.000 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj i dekoracija, uz popuste od 55% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje.

Roda centar - omiljeno šoping mesto Nišlija - sada je u potpunosti zaokružilo svoju ponudu, uz veliko interesovanje posetilaca za inovacije u asortimanu nameštaja Forma Ideale, akcijska sniženja i druge povoljnosti, poput programa lojalnosti.

Kupci u salonu Forma Ideale mogu kupovati uz odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Salon Forma Ideale u Nišu u Roda centru na Vizantijskom bulevaru 1 otvoren je za kupce radnim danima i subotom od 9 do 21h, tj. nedeljom od 9 do 18h, dok će salon kod aerodroma i dalje biti otvoren radnim danima od 9 do 21h, subotom od 9 do 17h i nedeljom od 10 do 16h.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum