Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren 23. McDonald’s restoran u Srbiji

Otvoren 23. McDonald’s restoran u Srbiji

Dvadeset i treći po redu McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je danas u Beogradu, u okviru shopping centra Immocentar 2 na Bežanijskoj kosi.

Ovaj, inače, petnaesti McDonald’s restoran u Beogradu prostire se na 420 kvadratnih metara i može ukupno da primi 165 gostiju. Restoran poseduje baštu, McCafe, kao i McDrive koji je otvoren 24 sata. U okviru restorana, za najmlađe goste, nalazi se Play Land deo za igru.

„U novi restoran investirali smo milion i šesto hiljada evra i direktno obezbedili posao za 50 radnika. Iako je tržište u Srbiji i dalje turbulentno i puno ekonomskih izazova, naša kompanija nastavlja sa razvijanjem, a dokaz toga je konstantno unapređenje naše ponude, kao i primena novih tehnologija u restoranima širom Srbije“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s restoran na Bežanijskoj kosi je prvi u Beogradu u kojem se nalazi terminal za poručivanje – self order kiosk. Putem ovog terminala gost može samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odabere željene proizvode, poruči ih i plati karticom. Takođe, ovaj restoran je prvi u Beogradu u kojem se primenjuje „Made for you“ koncept. On osoblju u kuhinji omogućava da, čim prime gostovu porudžbinu, počnu sa njenom pripremom, a time je usluga pripreme hrane još efikasnija.

Radno vreme McDonald’s restorana na Bežanijskoj kosi je tokom cele nedelje od 7 časova ujutru do 1 sat posle ponoći.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum