Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Finansijski rezultati Telenora Srbije

Finansijski rezultati Telenora Srbije

Finansijski rezultati Telenora Srbije za treći kvartal 2015.

Ove Fredheim, generalni direktor Telenora Srbije kaže: „Prihod Telenora Srbije u trećem kvartalu 2015. predstavlja nastavak pozitivnog godišnjeg rasta kompanije. Reč je o rastu prihoda od devet odsto u poređenju s trećim kvartalom 2014, i on je većim delom podstaknut uspostavljanjem SMS interkonekcije i uvođenjem finansiranja mobilnih uređaja. Ekonomsko okruženje u Srbiji i dalje je puno izazova za naše poslovanje, kao i za celokupno tržište telekomunikacija. Uprkos intenzivnoj konkurenciji, ostajemo fokusirani na učvršćivanje svoje vodeće pozicije zadržavajući zdrav nivo profitabilnosti. Imajući u vidu povećano korišćenje interneta od strane naših korisnika, Telenor nastavlja da širi svoju mrežu u cilju pružanja vrhunskog korisničkog iskustva. Do kraja prvog kvartala 2016, cela Srbija biće pokrivena brzim internetom, gde god postoji signal za mobilne uređaje. Takođe, nastavljamo sa uvođenjem inovativnih proizvoda i usluga za građane Srbije, zahvaljujući sinergiji telekomunikacionih i finansijskih rešenja.“

Finansijski rezultati Telenora Srbije za drugi kvartal 2015.

Prihodi Telenora Srbije u trećem kvartalu 2015. iznosili su 12,1 milijardu dinara, čime se nastavlja pozitivan razvoj u odnosu na prošlu godinu. Reč je o rastu prihoda od 9% u poređenju s trećim kvartalom 2014, i on je većim delom podstaknut uspostavljanjem SMS interkonekcije i uvođenjem finansiranja mobilnih uređaja. Pretplatnička baza obuhvata 3,2 miliona korisnika, što je za 2% odsto manje u poređenju sa istim periodom prošle godine, navodi se u saopštenju kompanije Telenor Srbija.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima skoro 200 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,5 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum