Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Gomex mini market u blizini Zrenjanina

Novi Gomex mini market u blizini Zrenjanina

Mini market "Belo Blato" u istoimenom selu nadomak Zrenjanina otvorio je vrata potrošačima u petak, 30. oktobra tačno u 09h.

Ovaj GOMEX-ov objekat nalazi se u Ulici Maršala Tita broj 26 i radi radnim danima od 06:30 do 20:30h i nedeljom od 07 do 13h. Prodajni prostor u mini marketu "Belo Blato" zauzima 110 m2 a o kvalitetnoj i brzoj usluzi brine se šest novozaposlenih radnika koji su prošli obuku u našem Trening centru. Kupcima je u svakom trenutku na raspolaganju sjajna ponuda više od 3000 artikala, uključujući štampu i sveže meso koje se doprema iz našeg Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu. Novi kupci imali su priliku da se upoznaju i sa proizvoda iz asortimana naših robnih marki "1/1", "Panoni", "Uvek Treba", "April" i "Kvak".

Otvaranje mini marketa "Belo Blato" bila je i prilika da se budući potrošači upoznaju sa loyalty programom "Kasica Brojalica" i načinom kako da dođu do popularnih "Keširića".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum