Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Imlek je novi vlasnik Niške mlekare

Imlek je novi vlasnik Niške mlekare

Kompanija Imlek je potpisala ugovor o kupovini sto odsto vlasništva Niške mlekare.

Kompanija Imlek, regionalni lider u mlečnoj industriji koji raspolaže najsavremenijom opremom za obradu i skadištenje mleka i mlečnih proizvoda, planira da poveća proizvodne procese Niške mlekare i unapredi njen najpoznatiji brend - "Vedro”.

"Kupovinom Niške mlekare Imlek će ojačati svoju poziciju na tržištu juzne Srbije, ali i osavremeniti proizvodnju i unaprediti poslovanje te kompanije. Nakon preuzimanja planirane su i brojne investicije, kako bi se prilagodili proizvodni procesi poslovanja mlekare iz Niša Imlekovim standardima. Ova akvizicija predstavlja realizaciju naših planova za unapređenje i širenje poslovanja kompanije Imlek'', izjavio je generalni direktor kompanije Imlek Ilija Šetka.

Kompanija Imlek posluje i na regionalnim tržištima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji i jedna je od kompanija sa najdužom tradicijom u zemlji, prepoznatljiva po proizvodima najvišeg kvaliteta, i stalnim ulaganjima u modernizaciju proizvodnje i poslovanja, navodi se u saopštenju.

Izvor: Mondo

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum