Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Valjevo dobija Retail Park - Stop Shop

Valjevo dobija Retail Park - Stop Shop

Predstavnici austrijske kompanije „Immofinanz“ su posetili grad Valjevo i razgovarali sa gradskim rukovodstvom o aktivnostima na izgradnji maloprodajnog parka na lokaciji bivšeg preduzeća „Remont“, površine 6.500 kvadratnih metara.

Ritejl parkovi obično imaju od 2.500 do 15.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje i nude posetiocima dovoljan broj parking mesta, optimalan pristup lokaciji i visoku funkcionalnost uz atraktivnu ponudu međunarodnih i domaćih brendova.

Investitor je pribavio zemljište za izgradnju objekta i rešenje o građevinskoj dozvoli, tako da će nakon izbora izvođača koji je u završnoj fazi moći da krene sa izvođenjem radova na izgradnji objekta. Početak radova se očekuje polovinom novembra. U planu je da objekat bude završen i otvoren najkasnije do 1. maja naredne godine. U novom šoping kompleksu biće zaposleno 90 ljudi, što je važan aspekt, jer podržava razvoj ovog područja kao i privrede i tržišta cele Srbije rečeno je na sastanku.

„Ovo će pružiti priliku za nova radna mesta, takođe i za druge prihode grada. Valjevo je dobar grad za ulaganje, ima dobro poslovno okruženje i mnoge kompanije svojim dolaskom su to i potvrdile, kao što su „Austroterm“, „Gorenje“, „Golden Lady“, „Interex“ i druge. Drago mi je da će grad Valjevo postati još jedan evropski grad koji će biti na mapi kompanije „Immofinanz“, gde će građani i posetioci Valjeva uživati u ovom vidu kupovine“, rekao je gradonačelnik Stanko Terzić.

Ovaj maloprodajni centar će biti jedan u lancu „Stop. Shop“ objekata u Istočnoj Evropi. „Stop Shop“ centri su namenjeni sredinama od 30.000 do 150.000 stanovnika, a roba koja se nudi je prilagođena kupovnoj moći stanovništva.
Austrijska kompanija „Immofinanz“ je izgradila Stop Shop u Čačku, u Nišu je započela izgradnja, a sada će krenuti i u Valjevu.

Predstavnici ove kompanije su se zahvalili gradskom rukovodstvu na efikasnosti i izrazili zadovoljstvo što su uspeli da u kratkom vremenskom roku pribave svu potrebnu dokumentaciju.

„Stop. Shop“ je brend IMMOFINANZ grupe za ritejl parkove u centralnoj Evropi. Austrijska kompanija „Immofinanz“ je vodeća kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina u Centralnoj i Istočnoj Evropi, trajno ulaže u proširenje ovog uspešnog ritejl lanca.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum