Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rast bruto prometa dm Srbija od 18 odsto

Rast bruto prometa dm Srbija od 18 odsto

dm Srbija je ostvario rast bruto prometa u protekloj fiskalnoj godini od 18% čime je dostigao cifru od 5,8 milijardi RSD.

Sa porastom bruto prometa u protekloj poslovnoj godini (1.10.2014-30.09.2015) od 18%, na preko 5,8 milijardi RSD, dm drogerie markt u Srbiji već treću godinu zaredom beleži izvanredan dvocifreni rast uprkos stagnaciji tržišta. Prodajna mreža pokriva 22 grada u Srbiji sa 62 prodajna objekta. U ovoj poslovnoj godini, kompanija je otvorila 67 radnih mesta, čime je ukupan broj zaposlenih povećan na 556.

Istovremeno, dm drogerie markt je u Evropi, na nivou cele grupe, ostvario rekordan bruto promet od 9,1 milijardu evra, uz razvoj prometa od 9% u odnosu na proteklu poslovnu godinu. dm drogerie markt grupa u Evropi posluje kroz mrežu od 3 224 prodajna objekta, sa preko 55.000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum