Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Najava: Univerexport Zvezdara 12. Novembra u 10h

Najava: Univerexport Zvezdara 12. Novembra u 10h

Univerexport otvara svoja vrata i stanovnicima beogradske Zvezdare, 12.novembra u 10 časova.

Potrošači će imati izbor od blizu 15.000 artikala, a svoje kupovine će moći da obave svakodnevno od 8 do 22 časa, na 12 prodajnih kasa. Sve naše kupce očekuje novo iskustvo kupovine u modernom prodajnom ambijentu, sa posebno usmerenom pažnjom ka kvalitetu opreme, kao i specifičnim dizajnom sa kojim idemo još jedan korak unapred. Investicija vredna 1,5 miliona evra na 2.500m2, donela je posao za novih 60 radnika.

Otvaranjem 125 objekta po redu Grupa Univerexport za 25 godina rada dolazi do svakog potrošača, a širenje svoje maloprodajne mreže nastavljamo sa novim objektom u Novom Bečeju, koji se otvara krajem meseca, navode iz Univerexporta.

Pripermio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum