Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Sad dobio salon Forma Ideale na 5.000m2

Novi Sad dobio salon Forma Ideale na 5.000m2

Domaći proizvođač i prodavac nameštaja, kompanija Forma Ideale, svečano je otvorila novi maloprodajni objekat u Novom Sadu 7. novembra u Rumenačkoj 150.

U novom izložbenom – prodajnom prostoru Forma Ideale koji se prostire na skoro 5.000 m2 posetioce očekuju akcijski popusti preko 50%, kao i sniženje od 20% na kompletan asortiman koji već nije na akciji. Pored nove kolekcije Forma Ideale u kojoj su zastupljene linije garderobera, ormara, sistema elemenata i kuhinja, za kojima vlada veliko interesovanje, u novom salonu u Novom Sadu, zastupljen je i partnerski program, kao i dekorativna kolekcija Conforma. Pored izložbeno – prodajnog prostora, salon poseduje i posebno kreiran prostor za odmor, kao i Neformalni kutak za odmor i razonodu najmlađih posetilaca.

Kupce očekuju brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Ovogodišnji jubilej Forma Ideale – 20 godina uspešnog poslovanja i razvoja – posebno će obradovati potrošače, koji će na brojnim sniženjima koja će važiti do kraja godine biti u prilici da veoma povoljno opreme svoj dom funkcionalnim i elegantnim nameštajem savremenog dizajna.

Salon Forma Ideale u Novom Sadu otvoren je radnim danima od 9 do 21h, odnosno nedeljom od 10 do 21h.

Pripemio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum