Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carlsberg zabeležio gubitke od preko 600 miliona evra

Carlsberg zabeležio gubitke od preko 600 miliona evra

Poznati danski proizvođač piva Carlsberg saopštio je danas da će otpustiti 2.000 ljudi zbog gubitka od oko 605 miliona evra u trećem kvartalu uzrokovanog lošim poslovanjem na ruskom i kineskom tržištu.

Kako je navedeno u saopštenju i prenosi Beta, zbog najavljenih mera štednje, broj zaposlenih u administraciji biće smanjen za 15 odsto.

U izveštaju je navedeno da je danska kompanija u istom periodu 2014. godine ostvarila profit od 280 miliona evra. Carlsberg je saopštio da kompanija priznaje da "profit poslednjih nekoliko godina nije bio zadovoljavajući".

Više od 40000 zaposlenih radi u kompanijama u okviru Carlsberg Grupacije širom sveta a u Srbiji kompanija posluje kao Carlsberg Srbija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum