Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Univerexport u novom Aviv Park-u na Zvezdari

Otvoren Univerexport u novom Aviv Park-u na Zvezdari

Domaći maloprodajni lanac Univerexport je otvorio novi supermarket u sklopu shopping centra Aviv Park na Zvezdari.

Nova Investicija Univerexporta vredna 1,50 miliona evra, koja je donela 60 novih radnih mesta, omogućiće posetiocima Aviv Park-a pristup punom asortimanu od 15000 proizvoda koji će biti prodavani na 12 kasa.

Prodajni prostor je moderno opremljen i prostire se na 1500 kvadratnih metara.

Na dan otvaranja mnogobrojni pokloni su podeljeni posetiocima, a svaka 50-ta kupovina je bila gratis.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum