Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Saradnja Crvenog krsta i kompanije Delhaize Serbia

Saradnja Crvenog krsta i kompanije Delhaize Serbia

U 150 prodavnica kompanije Delhaize Serbia (Delez Srbija) u Beogradu, u formatima Maxi, Shop&Go i Tempo Express postavljene su kasice Crvenog krsta Beograd za prikupljanje humanitarne pomoći.

Zahvaljujući saradnji Crvenog krsta Beograd i kompanije Delez Srbija, sva prikupljena sredstva u akciji „Stalo nam je. Hvala što pomažete“, biće iskorišćena za realizaciju programskih aktivnosti ove organizacije.

Novogodišnji i božićni paketići za siromašnu decu, kao i za decu koja su u hraniteljskim porodicama ili bolničkom lečenju, pomoć migrantima i deci koja žive u nehigijenskim naseljima ili pružanje pomoći beskućnicima, samo su neki od projekata za čije će se aktivnosti iskoristiti novac prikupljen u ovoj akciji.

U okviru društveno odgovornih projekata, Delez Srbija nastavlja da pruža podršku aktivacijama koji su usmerene ka poboljšanju života građana u zajednici u kojoj kompanija posluje.

Delhaize Serbia je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji je posluje na tri kontinenta: Evropa, Amerika i Azija. Delhaize Serbia posluje kroz formate Maxi supermarket, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum