Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Wal-Martov koncept trgovina Marketside konkuriše Tescou

Wal-Martov koncept trgovina Marketside konkuriše Tescou

Wal-Mart, najveći američki trgovački lanac, otvara na jesen prvu u nizu trgovina u sklopu koncepta malih trgovina životnih namirnica Marketside, od kojih će četiri trgovine biti na području Feniksa i direktno će konkurisati Tescovom lancu 'Fresh&Easy'.
Trgovine Marketside – površine 15 hiljada kvadratnih metara – su skoro za dve trećine manje od sadašnjeg najmanjeg formata trgovina koji lanac poseduje; odnosno čine trećinu od 45 do 48 hiljada kvadrata koliko ima Wal-Martov Neighborhood Market. Marketsidov baner (zastava) biće prvi novi baner za Wal-Mart u SAD-u u poslednjih dvadeset godina. Trgovine će sadržavati limitiran asortiman osnovnih životnih namirnica i selekciju kvalitetnijih specijalizovanih proizvoda i proizvoda prirodne hrane.
 

 
Trgovine će takođe u svojoj ponudi imati sveže meso i mesne prerađevine. Mali formati trgovina životnih namirnica sadržavaće izbor sveže i gotove hrane slično ponudi Tescoovog formata trgovina 'Fresh&Easy Neighborhood Market'. Uz navedeno, Wal-Mart je zaštitio dva brend naziva, 'City Thyme' i 'Field&Vine', koji će najverovatnije biti nazivi brendova privatnih marki koje će lanac koristiti za životne namirnice i svežu hranu u svom novom formatu trgovina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum