Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MOL Srbija: Novi TNG autogas i Žuta kartica za taksiste

MOL Srbija: Novi TNG autogas i Žuta kartica za taksiste

Kompanija MOL Srbija ove jeseni na svim svojim servisnim stanicama nudi vozačima MOL autogas TNG evropskog kvaliteta po standardnim cenama, a za vozače taksi vozila je pripremila MOL Žutu karticu sa posebnim pogodnostima.

Kako navode iz MOL-a, MOL autogas TNG je autogas najvišeg kvaliteta, izrađen po evropskim standardima. Ovaj autogas je bezbedan i omogućava znatnu uštedu, smanjuje buku motora i umanjuje zagađenje životne sredine zbog manje emisije CO2, u poređenju sa emisijama vozila koja pokreću druge vrste goriva. MOL autogas je idealno gorivo za vozila dizajnirana za TNG, kao i za vozila konvertovana za korišćenje TNG-a instaliranjem specijalne opreme.

Pored toga, kompanija MOL Serbia pripremila je i posebnu Žutu karticu (MOL Yellow card) sa dodatnim pogodnostima za taksi vozila. Uz novu Žutu karticu svi vozači taksi vozila na MOL servisnim stanicama koje učestvuju u promociji mogu ostvariti popust od 5,00 rsd po litri na sva goriva i 3,00 RSD po litri na LPG. 

Kompletne informacije možete dobiti na svim MOL servisnim stanicama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum