Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora i Air Serbia potpisale ugovor o snabdevanju napicima

Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora i Air Serbia potpisale ugovor o snabdevanju napicima

Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora i Er Srbija (Air Serbia), nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, potpisale su trogodišnji strateški ugovor o snabdevanju napicima.

Po ovom ugovoru, gosti avio-kompanije će sada moći da uživaju u širokom portfoliju popularnih lokalnih i međunarodnih napitaka Coca-Cola Hellenic na letovima Er Srbije i u njenom Premijum salonu na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola Hellenic, je izjavio: “Raduje nas što je Er Srbija prepoznala Coca-Cola Hellenic kao pouzdanog partnera time što nas je izabrala za svog dobavljača bezalkoholnih i alkoholnih napitaka. Uveren sam da će ova strateška saradnja dovesti do proširenja poslovnih aktivnosti za obe kompanije i da će doprineti promociji lokalne ekonomije putem sinergije koju će ostvariti naši brendovi i stručnog znanja i iskustva."

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio: “Naš najveći prioritet je da našim gostima pružimo najbolje iskustvo putovanja u regionu, što podrazumeva i to da u ponudi imamo zaista prvoklasnu selekciju napitaka. Putem ovog partnerstva, naši gosti će moći da uživaju u svojim omiljenim napicima kompanije Coca-Cola Hellenic, kako na letu, tako i dok se opuštaju u našem Premijum salonu. Ponosni smo što objavljujemo naše partnerstvo sa Coca-Cola Hellenic i radujemo se što ćemo u budućnosti blisko sarađivati.”

Coca-Cola Hellenic Srbija

Coca-Cola Hellenic Srbija lider je na domaćem tržištu bezalkoholnih napitaka. Kompanija zapošljava skoro 1,100 ljudi, a ukupna dodata vrednost Coca-Cola sistema ekonomiji Srbije dostiže čak 224 miliona evra ili 0,7 odsto BDP-a. ‎

Air Serbia

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik Republike Srbije 26. oktobra 2013. Leti do više od 39 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla’’ u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju. Nudi prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike, u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela. Avio-kompanija trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum