Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Posetili smo lokaciju budućeg Shopping Centra BELGRADE PLAZA

Posetili smo lokaciju budućeg Shopping Centra BELGRADE PLAZA

Danas smo posetili gradilište velikog BELGRADE PLAZA shopping centra, koji će Beograđani dobiti za nešto više od godinu dana.

Na mestu nekadašnje fabrike Sport, u Višnjičkoj ulici, površine od oko 31.000 kvadratnih metara, radnici uz pomoć snažne mehanizacije odvlače poslednje količine šuta, vršeći poslednje pripreme za otpočinjanje velikih građevinskih radova.

"Raščišćavanje terena na lokaciji budućeg šoping centra Belgrade Plaza, koje je započeto u avgustu ove godine, će biti završeno do kraja meseca. Ugovor za izvođenje radova na potpornoj konstrukciji, iskopu i šipovima je zaključen prošle sedmice, a radovi, koji su započeti ove sedmice, će trajati 4,5 meseca.
Istovremeno smo izdali i tender za glavnog izvođača radova, pozivajući lokalne i međunarodne kompanije da učestvuju.
Proces izdavanja se takođe odvija veoma dobro i vrlo smo zadovoljni nivoom zainteresovanosti zakupaca za projekat Belgrade Plaza. Pored zaključenih ugovora sa bioskopom Cineplexx i zakupcima manjih jedinica, veoma smo blizu zaključenja ugovora sa velikim brojem međunarodnih i lokalnih zakupaca", ističu iz Plaza Centers Serbia.

Plaza gradiliste - kamion

Kako je ranije najavljeno, BELGRADE PLAZA će se prostirati na oko 32.000 kvadrata prodajnog prostora. Prizemni deo kao i prvi sprat, biće rezervisani za maloprodajne objekte, dok će na zadnjem spratu posetioci uživati u bioskopskim salama, restoranima i igraonicama za decu.

Otvaranje Shopping Centra BELGRADE PLAZA je planirano za prvu polovinu 2017. godine.

Plaza Centers je specijalizovana kompanija sa velikim iskustvom u izgradnji, vođenju i izdavanju u zakup šoping i zabavnih centara širom cele centralne i istočne Evrope. Plaza je svoje poslovanje započela 1996. godine kada je postala pionir na ovom polju i izgradila 27 šoping molova, dok u ovom trenutku radi na razvoju još 30 dodatnih projekata. S obzirom na činjenicu da se kotira na berzama u Londonu i Varšavi, Plaza Centers se nalazi među liderima u svom sektoru a posluje u Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Letonija, Češkoj, Izraelu, Grčkoj, Srbiji i Indiji.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum