Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator - 31 milion evra dobiti u prvih devet meseci

Mercator - 31 milion evra dobiti u prvih devet meseci

Mercator grupa je ostvarila 1,95 milijardi evra prihoda u prvih 9 meseci 2015. godine što je za 2 odsto manje u odnosu na proteklu godinu.

 Ipak rezultati nisu uporedivi sa prošlom godinom jer su se u Srbiji značajno povećali priključivanjem Idee, dok su u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj smanjeni, gde su Mercator trgovine pridružene konzumu.

Operativna dobit je iznosila 61,2 miliona evra što je tri puta više u odnosu na isti period porošle godine, dok je neto dobit bila 31 milion evra. Tri puta su veće i investicije Mercator-a koje su u prvih devet meseci ove godine iznosile 47,4 miliona evra.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum