Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija Lidl-a u Hrvatskoj

Ekspanzija Lidl-a u Hrvatskoj

Nemački trgovinski lanac Lidl koji posluje u okviru Schwarz Grupe, planira da tokom sledeće godine investira još 40 miliona evra na tržište Hrvatske.

Kako se nezvanično saznaje, trgovac planira da otvori nove, ali i da renovira postojeće maloprodajne objekte kao i da radi na njihovom proširenju, što je nova politika ove trgovačke kuće, koja je do skoro bila poznata samo sa diskontima veličine do 1500 kvadratnih metara. Lidl je na tržištu Hrvatske prisutan sa blizu 90 objekata, dok su ulaganja ove godine iznosila 5 miliona evra.

Trgovačka grupacija Schwarz je nedavno dobila kredit u iznosu od 393 miliona evra od Svetske banke, koji će biti namenjen u širenje maloprodajne mreže u Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Poljskoj.

Lidl planira da tokom sledeće godine i zvanično uđe na tržište Srbije, otvaranjem prvih 15-ak objekata. Prvi radovi na izgradnji očekuju se da počnu vec krajem februara ili tokom marta.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum