Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Knjaz Miloš potpisala je sa MSP Republike Srbije ugovor o donaciji

Kompanija Knjaz Miloš potpisala je sa MSP Republike Srbije ugovor o donaciji

Kompanija Knjaz Miloš potpisala je sa Ministarstvom spoljnih poslova Republike Srbije ugovor o donaciji povodom 22. Ministarskog saveta OEBS-a koji se 3. i 4. Decembra održava u Beogradu.

Ugovor o donaciji potpisali su Veljko Odalović, v. d. Generalnog sekretara Mnistarstva spoljnih poslova i Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanije Knjaz Miloš.

„Velika je čast biti partner predstojećeg Ministarskog samita Evropske organizacije za bezbednost i saradnju kojom prvi put predsedava Srbija. Knjaz Miloš je jedna od najstarijih srpskih kompanija i zadovoljstvo nam je da učestvujemo u predstavljanju naše zemlje kao dobrog domaćina za više od 1500 učesnika konferencije. Ponosni smo što ćemo biti partner ove velike i značajne konferencije koja je svakako još jedan korak ka integraciji Srbije u Evropsku uniju“, izjavio je Miloš Stojisavljević, izvršni direktor kompanije Knjaz Miloš.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum