Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Stiže konkurencija: Svetski lanac supermarketa dolazi u Srbiju

Stiže konkurencija: Svetski lanac supermarketa dolazi u Srbiju

Svetska trgovačka grupacija nakon mnogo godina ispitivanja, konačno je donela odluku da uđe na tržište Srbije.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da se ubrzano vrše pripreme a da su dve lokacije za buduće supermarkete već kupljene.

Prvi supermarketi ovog lanca biće otvoreni za oko godinu dana. Trgovinski lanac u ponudi neće imati svoju robnu marku proizvedenu u Srbiji, već će proizvodi iz tog asortimana biti uvezeni iz više zemalja. Ovo je svakako dobra vest za potrošače kojima će biti na raspolaganju veći izbor supermarketa pri kupovini kao i veći izbor proizvoda. Iako je naše tržište pre samo nekoliko dana napustio francuski Interex, to nije obeshrabrilo ovog trgovca da konačno donese odluku o ulasku na veoma teško tržište, kakvo je naše. Jedan od dva supermarketa nalaziće se u Beogradu, a svaki će imati više hiljada kvadratnih metara prodajne površine. Grupacija planira da u prve objekte investira više od pet miliona evra, a o budućim planovima nismo uspeli da saznamo.

Lepa vest za potrošače, svakako se neće svideti već prisutnim trgovcima koji će dobiti veoma jakog i ozbiljnog svetskog igrača.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Napisano: 2 godina 2 meseci pre : Zagi #410
Zagi's Avatar
Moze biti samo Carrefour nema ko drugi. Imaju lokaciju i u NS.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum