Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour u Novom Sadu 2016. i na Novom Beogradu 2017. godine!

Carrefour u Novom Sadu 2016. i na Novom Beogradu 2017. godine!

Ekskluzivni nosilac Carrefour franšize za jugoistočnu Evropu, Marinopoulos Group, otvoriće najmanje dva hipermarketa u Srbiji za nešto više od godinu dana, nezvanično saznaje Retail Serbia.

Za operacije na srpskom tržištu zadužena je njihova poslovna jedinica u Bugarskoj  (Carrefour Marinopoulos Balkans). Grčki trgovac Marinopoulos je pre dve godine kupio 50% udela od svog sadašnjeg franšiznog partnera sa kojim je imao zajedničku kompaniju.

Grčka trgovačka kompanija danas posluje sa Carrefour franšizom na tržištima Grčke, Bugarske, Kipra, Makedonije i Albanije. Srbija će biti sledeća država na kome će ovaj trgovac otpočeti poslovanje a prvi maloprodajni objekat ovog lanca biće otvoren u drugoj polovini 2016. godine u Novom Sadu na placu gde se pored hipermarketa planira izgradnja i pratećih sadržaja.

Marinopoulos Group planira da početkom 2017. godine otvori Carrefour hipermarket i na Novom Beogradu u objektu koji će biti zakupljen, nezvanično saznajemo.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum