Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Kragujevac slavi 10 godina uspešnog poslovanja

Metro Kragujevac slavi 10 godina uspešnog poslovanja

Kompanija METRO Cash & Carry u Kragujevcu ostvarila je pozitivne rezultate u poslovnoj 2015. godini, sa ukupnim rastom prometa od 6,4 odsto, a najveći rast zabeležen je u segmentima ugostiteljstva +14%.

Ovim dobrim rezultatima obeležena je i prva decenija poslovanja u Kragujevcu i otvoreno novo poglavlje u poslovanju, koje će biti usmereno i na bližu saradnju sa lokalnim proizvođačima i zadrugama.

U tom rastu u velikoj meri učestvovalo je odeljenje Voće i povrće, čemu je značajno doprinela i saradnja sa lokalnim dobavljačima tokom sezone. Zahvaljujući pozitivnim rezultatima, kompanija METRO Cash & Carry i u 2016. godini namerava da nastavi saradnju sa poljoprivrednicima i zadrugama koje nude sveže i kvalitetno voće i povrće iz Šumadije.

Meso i riba su najprodavaniji artikli iz asortimana svežih namirnica. Posebno je značajan i rast prodaje artikala METRO robne marke, gde se ističe asortiman osnovnih namirnica, kao i METRO robne marke ARO koja cilja da bude dobar izbor kada je odnos cene i kvaliteta u pitanju. Interesantan podatak je da su proizvođači METRO robnih marki pre svega firme iz Srbije.

METRO distributivni centar u Kragujevcu otvoren je 2005. godine, i ove godine proslavio je 10 godina uspešnog poslovanja, a za poslovnu 2016. godinu planiran je još veći procenat rasta.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum