Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CEE gradi tržni centar u Jagodini

CEE gradi tržni centar u Jagodini

Mađarska kompanija Central European Estates (CEE) vlasništvo izraelskog biznismena Yuli Ofer-a, kupila je u Jagodini plac za izgradnju tržnog centra za tri miliona evra. Kompanija CEE, sa izraelskom firmom "Big Shopping Centers", planirala je u naredne tri do pet godina da u Srbiji izgradi 15 do 20 tržnih centara, a u svaki će investirati od 20 do 50 miliona evra.

Prva nekretnina koju je kompanija CEE izgradila u Srbiji je „Europe business centar”, poznatiji kao „Atrijum”, u Bulevaru Mihajla Pupina, a njihov sledeći projekat trebalo bi da bude „Megacentar” - veliki tržni centar na kilometar i po od autoputa Beograd - Novi Sad. Inače, jedan od vlasnika CEE, Yuli Ofer (82) jedan je od najbogatijih Izraelaca, čija porodica kontroliše više od četiri milijarde dolara.

U Jagodini sada rade dva supermarketa (Maxi), kompanije "Delta" i jedan mini-maxi (bivši "Cemarket") i DIS market, kompanije DIS, a otvaranje tržnog centra do kraja godine u ovom gradu najavila je kompanija "Tuš" iz Slovenije, koja ima supermarkete u Beogradu, Novom Sadu, Somboru, Subotici.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum