Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Müller: Srbija još (nije) u planu

Müller: Srbija još (nije) u planu

Srpsko tržište maloprodaje pokazuje prve znake oporavka nakon krize koja je pazare u trgovinskim radnjama prepolovila duži niz godina. Da stvari polako kreću na bolje, govore i nezvanične informacije da će za nešto više od godinu dana na našem tržištu poslovati trgovci Lidl i Carrefour.

Pored ulaska dva pomenuta igrača, u Srbiji se očekuje i izgradnja novih shoping parkova kao i velikih shoping centara, među kojima su i novi Aviv Park-ovi, Stop Shop centri, veliki Belgrade Plaza Centar, Shoppi centar Subotica, Capitol Park Rakovica kao i shoping centri austrijske Supernove, kojoj će to ujedno biti i zvaničan ulazak u Srbiju.

Austrijska Supernova kao svog čestog zakupca u svojim objektima ima nemački lanac drogerija Müller (Muler). I pored ranijih najava da će ova kompanija otvarati svoje maloprodajne objekte kao i ulaziti na nova tržišta u jugoistočnoj Evropi, još uvek nije stigla u Srbiju. Kontaktirali smo ovu kompaniju, kako bi eventulano dobili informacije o mogućem dolasku na naše tržište: "Nažalost, u ovom trenutku ne postoje zvanični planovi o ulasku na Vaše tržište, to je sve što u ovom trenutku možemo da Vam kažemo", istakli su kratko za Retail Serbia iz ove kompanije.

U Srbiji trenutno posluju dva veća lanca drogerija, koji su prisutni u svim većim mestima širom zemlje. U poslednje vreme, primetna su sve češća akcijska sniženja, gde potrošaci dobijaju popust i na već snižene artikle. Da li je borba za svakog potrošača počela i da li naši potrošači ipak mogu da očekuje dolazak većeg trgovackog igrača pored Lidla i Carrefora?

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum