Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija MOL Srbija obeležila uspešnu godinu

Kompanija MOL Srbija obeležila uspešnu godinu

Kompanija MOL Srbija obeležila je sinoć, prigodnom svečanošću, uz prisustvo brojnih poslovnih saradnika i partnera, veoma uspešno poslovanje u 2015. godini.

Tom prilikom, generalna direktorka kompanije MOL Srbija Bianca Vasilescu je, pozdravljajući sve prisutne, izrazila veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima u ovoj godini.

„Sa neskrivenim zadovoljstvom mogu reći da je godina na izmaku bila izuzetno uspešna za kompaniju MOL Srbija, u svim segmentima poslovanja. Obrt i profit su se uvećavali, unapredili smo naš portfolio proizvoda a poslovanje proširili i preko granica, u južnom delu Balkana. U narednoj godini planiramo dalje širenje portfolia i dodatno razvijanje poslovanja kroz još veće investicije u Srbiji, sa ciljem da potvrdimo i ojačamo poziciju drugog po snazi igrača na tržištu goriva. Stoga je naša namera da udeo na tržištu povećamo za 5%.” istakla je Vasilescu.
Govoreći o segmentu veleprodaje, generalna direktorka MOL Srbija rekla je da ova kompanija proširila svoj portfolio tako da, pored tradicionalnih goriva poput benzina i dizela, MOL Srbija sada klijentima u zemlji nudi i bitumen, kerozin, TNG, propan, butan, kao i maziva koja se prave po zahtevu i specifikaciji klijenata i to sve uz korišćenje 6 depoa preko kojih MOL Srbija obavlja prodaju na teritoriji Srbije.

Bianca Vasilescu je posebnu pažnju posvetila i značajnim dostignućima kompanije MOL u oblasti društveno-odgovornog poslovanja. „Posebno bih istakla našu tradicionalnu akciju „Vozači velikog srca“ u okviru koje smo ustanovama koje zbrinjavaju najmlađe donirali 2 miliona dinara. A u okviru akcije „Svaki korak bezbedan i lak“ mališane predškolskog uzrasta učili smo bezbednom ponašanju u saobraćaju“, istakla je Vasilescu naglasivši da će kompanija MOL Srbija u narednoj godini nastaviti sa ovim aktivnostima.
Na kraju obraćanja, generalna direktorka kompanije MOL Srbija najavila je ambiciozne planove za narednu, 2016. godinu. “MOL Srbija je postala jedno od glavnih tržišta unutar MOL Grupe. To je nešto što smo postigli uz punu opredeljenost ka kvalitetu i vrhunskim uslugama za naše kupce ali i uz mnogo uloženog truda i napora celog našeg tima, i na to smo ponosni. Naš strateški cilj je da MOL Srbija kupcima i partnerima sa kojima posluje bude uvek prvi izbor, koji im obezbeđuje pouzdano i raznovrsno snabdevanje, te pruža inovativne i visoko kvalitetne usluge i proizvode koji u potpunosti zadovoljavaju rastuće i sve složenije energetske potrebe kupaca “, zaključila je Bianca Vasilescu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum