Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Platna SuperKartica menja Pika platnu karticu

Platna SuperKartica menja Pika platnu karticu

Kompanija Mercator-S je u saradnji sa Sberbank Srbija pokrenula projekat zamene platne Pika kartice platnom Super Karticom.

Program platne Pika kartice prestaje da postoji od 7.12.2015. godine. Većina korisnika Pika platne kartice ima mogućnost da aplicira za platnu Super Karticu, čije je izdavanje besplatno i bez obaveze otvaranja tekućeg računa i prenosa plate u Sberbank Srbija. Kartice će biti dostupne tim korisnicima u najkraćem roku po potpisivanju ugovora.

Na ovaj način, korisnici će moći da ostvare brojne pogodnosti koje su im na raspolaganju odmah po zaključenju novog ugovora.

Kupovinu na rate bez kamate i naknade od sada će moći da ostvare i u IDEI, Rodi, Mercator Hipermarketima, Avenija Mode, Modiana i Intersport prodavnicama i Beautique parfimerijama. Odloženo plaćanje do 45 dana i kupovina do 12 rata bez kamate na svim ostalim prodajnim mestima u zemlji, kao i mogućnost sakupljanja do tri puta više bodova u mreži partnera, samo su deo benefita koje platna Super Kartice omogućava svojim korisnicima.

Platna Super Kartica pripada prestižnom programu MasterCard World i namenjena je svim potrošačima, članovima Super Kartica programa lojalnosti.

Ukupna ušteda koju potrošači mogu ostvariti korišenjem platne Super Kartice u mreži partnera je značajna za kućni budžet i iznosi preko 4% za potrošnju u IDEA, Roda i Merkator objektima, kao i do 5 dinara uštede po litru goriva na NIS i Gasprom benzinskim stanicama. Osim toga, platna Super Kartica vraća i 0,5% ukupne potrošnje na bilo kom drugom prodajnom mestu van mreže navedenih partnera.

Super Kartica je prvi program lojalnosti u Srbiji i izdvaja se po tome što sarađuje sa 14 vodećih kompanija iz različitih oblasti i na taj način potrošačima omogućava mnoštvo pogodnosti za kupovinu kod svojih partnera.

Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom Call centra 0800 301 300 ili na sajtu Superkartice.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum