Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomexov supermarket Total proslavio 9. rođendan

Gomexov supermarket Total proslavio 9. rođendan

Brojnim popustima, akcijama, promocijama i degustacijama, kao i poklonima za kupce, najveći maloprodajni objekat Gomex trgovinskog lanca, Supermarket TOTAL Zrenjanin, proslavio je u nedelju 06. decembra svoj deveti rođendan.

Supermarket je tog dana svojim potrošačima ponudio brojne artikle po "totalno" niskim cenama "rame uz rame" sa onim proizvodima koji su na Gomex redovnim akcijama. Pojedini artikli izazvali su veliko interesovanje kod potrošača, poput gotovih torti koje su koštale samo 299,99 dinara po kilogramu do televizora koji su se mogli kupiti za 19999,99 dinara. Sve kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a, odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače.

Više od dvadeset dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte i kafe. Gomex je svakog potrošača koji je tog dana obavio kupovinu u TOTAL-u obradovala prigodnim poklonom iznenađenja.

Za najmlađe posetioce TOTAL-a bila je osmišljena bogata zabavna aktivnost potpomognuta animatorima, zatim žonglerima i sjajnim "štulašima" a veliko interesovanje privukao je "face painting" odnosno "crtanje po licu".

Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugašeno je čak devet svećica na velikoj rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum