Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren treći DIS u Beogradu

Otvoren treći DIS u Beogradu

U subota 05.12. 2015. kompanija DIS otvorila je svoj 20. maloprodajni objekat u Srbiji, a treći u Beogradu.

Market na Novom Beogradu u Japanskoj 8 ima 520 metara kvadratnih prodajnog prostora, a isto toliko i u magacinskom delu.

Dvadeseti objekat u nizu najvećeg domaćeg trgovinskog lanca dočekao je kupce čuvenim DIS-ovim niskim cenama, odličnim izborom artikala i moderno uređenim enterijerom. Posebno iznenađenje priređeno je u vidu gratis kupovine za svakog pedesetog kupca, što je uz brojne promocije i degustacije dodatno uveličalo kupovina svima koji su došli. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum