Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez kupuje preostale akcije C marketa

Delez kupuje preostale akcije C marketa

Iz Agencija za privatizaciju Srbije je saopšteno da je prihvaćena ponuda pravnog lica Lion Retail Holding iz Luksemburga za kupovinu beogradskog trgovinskog trgovinskog preduzeća C market.

Lion Retail Holding, luksemburška kompanija, iza koje stoji kompanija Delez, obavezala se da za 16,26 odsto kapitala C marketa plati u gotovom 11,816 miliona evra. To je bila i početna cena prodaje.

Ugovor o prodaji preostalog društvenog kapitala C marketa biće potpisan nakon dobijanja pozitivnog mišljenja Uprava za sprečavanje pranja novca. Agencija za privatizaciju prodaje 70 odsto društvenog kapitala C marketa, što je 16,3 odsto akcija, a preostali društveni kapital biće podeljen sadašnjim i bivšim radnicima C marketa.

Belgijski Delez je krajem jula 2011. godine od Miškovića kupio Delta maksi, u čijem sastavu posluje C market, za 932,5 miliona evra, uključujući neto dug od 318 miliona evra.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum