Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Spremite se! Lidl krenuo da gradi supermarkete u Srbiji!

Spremite se! Lidl krenuo da gradi supermarkete u Srbiji!

Nemački trgovinski lanac Lidl počeo je sa izgradnjom prvog maloprodajnog objekata u Srbiji, potvrđeno je danas iz Lidl-a za Retail Serbia.

"Naša kompanija se trenutno nalazi u fazi ekspanzije i kupovine zemljišta za buduće maloprodajne objekte. Možemo da potvrdimo da smo započeli izgradnju prvog maloprodajnog objekta (test filijale) u Smederevu, čiji se završetak može očekivati već krajem marta 2016. godine. Intenzivni nastavak gradnje, planiran je za sledeću godinu kada će biti započeta izgradnja većeg broja objekata kao i logističkog centra", istakli su za Retail Serbia iz Lidl Srbija.

Ovo je sjajna vest za potrošače koji će nakon višegodišnjeg čekanja dobiti priliku da kupuju u jednom velikom evropskom lancu koji je poznat po pristupačnim cenama uz odličan odnos kvaliteta i cena. Lidl trenutno poseduje oko 10.000 filijala širom Evrope a nezvanično se može čuti da će nakon otvaranja prvih 15 supermarketa, Lidl u Srbiji započeti još snažniju ekspanziju i veoma brzo krenuti u izgradnju još većeg broja objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum