Spremite se! Lidl krenuo da gradi supermarkete u Srbiji!

Lidl eksterijer

Nemački trgovinski lanac Lidl počeo je sa izgradnjom prvog maloprodajnog objekata u Srbiji, potvrđeno je danas iz Lidl-a za Retail Serbia.

"Naša kompanija se trenutno nalazi u fazi ekspanzije i kupovine zemljišta za buduće maloprodajne objekte. Možemo da potvrdimo da smo započeli izgradnju prvog maloprodajnog objekta (test filijale) u Smederevu, čiji se završetak može očekivati već krajem marta 2016. godine. Intenzivni nastavak gradnje, planiran je za sledeću godinu kada će biti započeta izgradnja većeg broja objekata kao i logističkog centra", istakli su za Retail Serbia iz Lidl Srbija.

Ovo je sjajna vest za potrošače koji će nakon višegodišnjeg čekanja dobiti priliku da kupuju u jednom velikom evropskom lancu koji je poznat po pristupačnim cenama uz odličan odnos kvaliteta i cena. Lidl trenutno poseduje oko 10.000 filijala širom Evrope a nezvanično se može čuti da će nakon otvaranja prvih 15 supermarketa, Lidl u Srbiji započeti još snažniju ekspanziju i veoma brzo krenuti u izgradnju još većeg broja objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić