Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove investicije i zapošljavanja u Meggle Srbija

Nove investicije i zapošljavanja u Meggle Srbija

Proizvodne pogone Meggle Srbija, obišli su Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, direktor ''Meggle Srbija'', Aleksandar Nedeljković, načelnik Šumadijskog okruga Damjan Srejić kao i predstavnici Regionalne privredne komore, Predrag Lučić i Dušan Petković.

''Trenutno kragujevačka kompanija ima dovoljne količine mleka, ali postoji potreba za proširenjem kapaciteta, čime bi se stekli uslovi da se uključe i mali farmeri. Dobili smo sertifikat kako bi domaće proizvode izvozili na tržišta Evropske unije. Veoma smo zadovoljni poslovanjem u ovoj godini. Imamo u planu da proširimo proizvodni pogon i da zaposlimo još radnika, kazao je Aleksandar Nedeljković, direktor ''Meggle Srbija''.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum