Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Univerexport u Novom Bečeju

Novi Univerexport u Novom Bečeju

Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport, od 10. decembra dostupan je svim stanovnicima Novog Bečeja.

Nova investicija Grupe Univerexport donela je 24 nova radna mesta, a potrošačima mogućnost da svoju kupovinu obave u modernom prodajnom ambijentu, na 5 prodajnih kasa.

Vodeći domaći maloprodajni lanac na tržištu Srbije, Univerexport, novim objektom u Novom Bečeju, postaje dostupan potrošačima svakodnevno: radim danima i subotom od 7 do 21, a nedeljom od 7 do 14 časova. Mogućnost kupovine na odloženo plaćanje do 180 dana bez obzira na iznos, uvek sveže voće i povrće, meso sa domaće farme koje se nikada ne uvozi i nikada ne zamrzava, ono je što čini drugačijim trgovinski lanac Univerexport, kome je sigurnost onoga što potrošač kupuje uvek na prvom mestu.

Univerexport Novi Bečej - unutra

Preko 500 m2 prodajnog prostora i više od 6.000 artikala biće dostupno potrošačima novog maloprodajnog objekta, a povodom svečanog otvaranja svaka 100-ta kupovina bila je gratis, uz brojne poklone i iznenađenja u prepodnevnim i popodnevnim časovima.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum