Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MOL Srbija otvorila benzinsku pumpu u Vrčinu

MOL Srbija otvorila benzinsku pumpu u Vrčinu

Kompanija MOL Srbija otvorila je u četvrtak, 10. decembra u Vrčinu, svoju 45. servisnu servisnu stanicu u Srbiji. Širenjem maloprodajne mreže MOL Srbija dodatno povećava svoje prisustvo i udeo na domaćem tržištu.

Na novootvorenoj servisnoj stanici u Vrčinu, kupci mogu kupiti goriva nove generacije - EVO benzin i EVO dizel, zatim standardna Evro goriva kao i tečni naftni gas. Savremena servisna stanica opremljena je tako da zadovolji sve potrebe kupaca za gorivom najboljeg kvaliteta i pruži brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu korisnicima.

O MOL Srbija
MOL grupa je prisutna na tržištu Srbije više od deset godina, najpre kroz promet sirovih derivata i maziva, a prva servisna stanica otvorena je u decembru 2005. godine, kojih sada ima 45 u našoj zemlji. MOL Grupa planira da u narednih nekoliko godina svojim benzinskim stanicama pokrije 15% maloprodajnog tržišta u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum