Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Održana regionalna konferencija Srpske Logističke asocijacije

Održana regionalna konferencija Srpske Logističke asocijacije

Četvrta regionalna godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije održana je 12. novembra u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Fokus ovogodišnjeg okupljanja logističkih profesionalaca bio je na alatima za povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u logistici i transportu. Uticaj maloprodajnih trendova na logistiku, informacione tehnologije, povećanje efikasnosti i profitabilnosti u lancu snabdevanja i upravljanje dokumentacijom u logistici samo su neke od tema o kojima su govorili stručnjaci iz branše. Na konferenciji su izlagali predstavnici kompanija SAP, Mobile Solutions, LOGIT, Jamnica i drugih.

Kao sponzor konferencije Nelt se predstavio na samostalnom kompanijskom štandu, a u okviru radnog dela događaja kojem je prisustvovalo više od 200 stručnjaka iz zemlje i regiona, Milojko Lazarević, asistent skladištenja u Nelt Co, održao je prezentaciju na temu "Pick to Voice - unapređenje i optimizacija procesa pripreme robe za isporuku unutar skladišnog sistema korišćenjem glasovnih komandi".

Kompanija Nelt prva je u regionu implementirala Pick to Voice tehnologiju najpre u Srbiji, u aprilu, a zatim u Crnoj Gori, u oktobru ove godine. Ovaj sistem omogućuje da skladišnom radniku ruke budu slobodne kako bi se u potpunosti posvetio procesu odvajanja robe, čime se značajno utiče na povećanje produktivnosti i bezbednosti na radu.

Srpska logistička asocijacija (SLA) je udruženje koje ima za cilj unapređenje logistike u Srbiji, profesionalni razvoj svojih članova i povećanje efikasnosti i produktivnosti logističkih operacija u poslovnim organizacijama i lancima snabdevanja.

Konferencija Srpske Logističke Asocijacije predstavlja vodeći događaj logističke industrije u regionu i okuplja logističke profesionalce iz različitih poslovnih sektora i branši, dobavljače logističkih rešenja i opreme, istraživača i naučne radnike.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum