Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova Gazprom benzinska stanica na Novom Beogradu

Otvorena nova Gazprom benzinska stanica na Novom Beogradu

Kompanija NIS svečano je danas otvorila Gazprom benzinsku stanicu na Novom Beogradu, u prisustvu rukovodstva kompanija Gasprom njeft i NIS, kao i državnih i gradskih zvaničnika.

Svečanosti su prisustvovali Vadim Jakovljev, predsednik Odbora direktora NIS-a, Kiril Kravčenko, generalni direktor Nis-a, Aleksandar Antić, Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, Siniša Mali, Gradonačelnik Beograda kao i članovi Odbora direktora Nis-a.

Na savremenoj i najnovijoj benzinskoj stanici NIS-ovog premijum brenda kupcima su 24 sata dnevno na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro 5 kvaliteta proizvedeni u Rafineriji nafte Pančevo. Deo ponude je i novi visokooktanski premijum benzin G-Drive od 100 oktana koji pruža prvoklasnu zaštitu motora, povećava njegovu snagu i poboljšava dinamiku ubrzanja.

Gazprom NBG otvaranje

Nova Gazprom benzinska stanica uvrstila je u svoju ponudu i TNG. Osim visoko kvalitetnog goriva, potrošačima je na raspolaganju i širok spektar dopunskog asortimana u prodavnici, bogata gastronomska ponuda, veliki izbor "illy" kafe vrhunskog kvaliteta kao o besplatni pristup bežičnom internetu.

Gazprom benzinska stanica "Novi Beograd" izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim propisima i savremenim tehnološkim standardima, opremljena savremenom opremom i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum