Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren DIS Hipermarket u Šapcu

Otvoren DIS Hipermarket u Šapcu

U Šapcu je danas otvoren dvadeset prvi u nizu marketa najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, kompanije DIS iz Krnjeva.

Šabac tako postaje još jedna svetla tačka na mapi srpskog tržišta, a potrošače očekuju već poslovično čuvene DIS-ove niske cene. Uz brojne promocije, odličan izbor artikala i usluga, za posetioce je pripremljeno i dodatno lepo iznenađenje. Svaki pedeseti kupac će na dan otvaranja dobiti gratis kupovinu.

Novi market koji se prostire na 4.000 kvadratnih metara nalazi se na adresi Stefana Lazarevića bb, i uređen je u skladu sa modernim enterijerskim rešenjima, koje kompanija DIS primenjuje u sklopu opsežnog programa renoviranja postojećih objekata. Uz energetski efikasne rashladne vitrine, osvetljenje posebno prilagođeno svakom objektu i rafove postavljene tako da omogućavaju nesmetano kretanje velikog broja potrošača kroz objekat, kupce je dočekalo i odeljenja pijace, mesare i pekare kojima je poklonjena posebna pažnja prilikom opremanja.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum