Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Maxi kupio albanski Euromax

Delta Maxi kupio albanski Euromax

Beogradska kompanija Delta Maxi kupila je albansku firmu Euromax, a ugovor o kupovini još nisu verifikovali albanski organi za zaštitu konkurencije, objavila je na svom sajtu Privredna komora Srbije pozivajući se na albanske medije. Albanska kompanija "Euromaks" bavi se uvozom i izvozom, uglavnom prehrambene robe, i ima lanac maloprodajnih objekata (ukupno 17) u Tirani, Draču, Elbasanu i Fieru. Ta firma je prvi hipermarket, koji je bio i prvi takve vrste u Albaniji, otvorila 2005. godine.

"Delta Maksi" je odavno najavila širenje u zemljama u regionu, pa posle Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Bugarske poslovanje širi i u Albaniju. Do 2012. godine planirao je proširenje poslovanja u Hrvatsku, Moldaviju, Rumuniju, Ukrajinu i Makedoniju.

Ta kompanija planira da do kraja godine otvori 23 objekta u regionu i deset u Srbiji, u Bosni i Hercegovini biće otvoreno pet novih objekata (pored 15 postojećih u osam gradova), u Bugarskoj deset (pored 12 postojećih u pet gradova). Najavljeno je i otvaranje osam objekata u Crnoj Gori (pored tri postojeća u Baru i Podgorici).

U Srbiji se otvaranje novih prodavnica planira u Beogradu, Bečeju, Kragujevcu, Kraljevu, Leskovcu, Novom Pazaru, Čačku i Užicu.

Izvor: RTV

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum