Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Trayal potpisao tri ugovora u vrednosti od oko pet miliona evra

Trayal potpisao tri ugovora u vrednosti od oko pet miliona evra

Trayal (Trajal) iz Kruševca je potpisao danas tri ugovora iz oblasti gumarske proizvodnje vredna skoro pet miliona evra. Očekuje se da će ovi ugovori biti osnova za dalje kvalitetno poslovanje te kompanije i snažan podsticaj u procesu privatizacije.

Potpisan je ugovori sa firmom "Dom Križevci" iz Hrvatske vredan 1,1 milion evra za prodaju guma, kao i ugovor o plasmanu guma na srpskom tržištu sa kompanijom "Nikom" iz Kragujevca u vrednosti od 102 miliona dinara. Treći ugovor je sa kompanijom "Pro tajer internacional" iz Beograda na tri miliona evra, a za uslugu koju će vršiti Trajalove gumarske fabrike.

"Ova tri ugovora su osnova za dalje kvalitetno poslovanje i verujem da će biti snažan podsticaj u našem procesu privatizacije, pre svega u odnosu na to šta radnici mogu da očekuju. Mogu da očekuju stabilnost jer ovi ugovori, svaki iz svog domena, pružaju jaku osnovu za sledeću godinu, za proizvodnju i za prodaju", kazao je novinarima generalni direktor "Trajala" Miloš Nenezić.

Ugovori iz oblasti gumarske proizvodnje, kako je dodao, obezbedjuju potencijalnom kupcu u postupku privatizacije mogućnost da dodje u fabriku koja je uposlila svoje kapacitete.

Korporacija Trayal je krajem 2006. godine privatizovana od bugarske kompanije Brikel, ali je taj ugovor raskinut krajem 2013.godine. 

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum