Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Obeleženo 40. godina BIC brijača

Obeleženo 40. godina BIC brijača

Multinacionalna kompanija BIC®, proslavila je 40. godina postojanja svog prvog brijača i u Srbiji. Tom prilikom, u beogradskom hotelu "88 Rooms" upriličen je koktel za poslovne partnere i predstavnike medija, među kojima su bili i predstavnici Retail Serbia.

Ova kompanija je nedavno potpisala ugovor o sponzorstvu sa Vaterpolo savezom Srbije (VSS) i postala zvanični sponzor 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu koje se održava u Beogradu, u januaru 2016. godine.  Saradnja sa Vaterpolo savezom Srbije i podrška nacionalnom vaterpolo timu samo je jedan od načina na koji ova kompanija ove godine obeležava 40 godina postojanja prvog BIC® brijača i čak 80 godina svog poslovanja širom sveta.

BIC® kompanija će se tokom naredne godine odricati dela profita od prodaje BIC® upaljača i brijača i taj novac prosleđivati VSS. Od svakog prodatog specijalno dizajniranog upaljača sa našim vaterpolistima BIC® donira 10 RSD Vaterpolo savezu, a 40 RSD od svakog prodatog pakovanja muških BIC® FLEX 3 Comfort brijača.

„Beograd će sledećeg januara biti sportski centar Evrope jer se tada održava Evropsko prvenstvo u vaterpolu i sva velika imena ovog sporta iz sveta biće u srpskoj prestonici tada. Vaterpolo savez Srbije ima veliki i važan zadatak pred sobom i mi smo želeli da im budemo podrška“, izjavila je Marija Pasuljević, direktorka marketinga BIC® CSE Europe, povodom ove saradnje.
Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije, zahvalio se kompaniji BIC® na podršci ističući da mu je drago da multinacionalne kompanije prepoznaju važnost pružanja podrške nacionalnim timovima zemalja u kojima posluju.

Kompanija BIC® ove godine obeležava 40 godina postojanja svog prvog brijača, prepoznatljivog belo-narandžastog brijača koji je popularan i na našim prostorima. Ovaj jedinstveni brijač sa jednom oštricom lansiran je još 1975. godine i bio je prvi i jedini brijač te vrste, čije je sečivo bilo integrisano u telo brijača.

„BIC® se već tada pozicionirao u sam vrh ovog segmenta kozmetičke industrije. Narednih godina, sve do danas, nastavili smo da razvijamo svoje proizvode i danas smo lideri u ovom delu tržišta. Sama činjenica da dnevno prodajemo po 12 miliona brijača širom sveta, govori u prilog tome“, dodala je Marija Pasuljević. Ona je izrazila uverenje da će BIC® podrška Vaterpolo savezu Srbije doprineti kvalitetu njihovog rada i poželela uspeh nacionalnom vaterpolo timu na predstojećem prvenstvu u Beogradu.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum