Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodavnica igračaka Dream Factory počela sa radom u Zrenjaninu

Prodavnica igračaka Dream Factory počela sa radom u Zrenjaninu

Dream Factory je dočekao svoje potrošače u prvoj samostalnoj prodavnici igračaka u Zrenjaninu na adresi Pere Dobrinovića 35.

Ovaj čarobni svet za najmlađe nudi širok asortiman igračaka, a za prvih 200 potrošača koji, od dana otvaranja pa sve do 20. decembra, naprave kupovinu veću od 1.000 dinara, pripremljeni su i brojni pokloni.

Svojim sugrađanima Dream Factory je pripremio brojna iznenađenja kojima je izmamio osmehe mališanima, koji su poželeli da sa svojim roditeljima budu prvi koji su zavirili u ovaj čarobni svet igračaka.

Uz muziku dečjeg DJ-a, balone i degustaciju K Plus proizvoda, decu je zabavljao veliki broj animatora koji su kroz kreativne radionice i razne igre kao što su hulahop i twister, ulepšali dan velikom broju mališana. Nakon druženja i igre sa Deda Mrazom poslužena je torta uz koju su deca imala prilike da uživaju u predstavi „Patuljak i Deda mraz”.

Za najlepše paketiće, bake i deke imaju široku ponudu igračaka po cenama već od 299,99 dinara, a najmlađi uvek mogu za svoje paketiće da biraju i neke od najpoznatijih svetskih brendova kao što su Barbie, Evi, Masha and Bear, Frozen, Lego i mnogi drugi.

Tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, ovaj čarobni svet će raditi prema redovnom radnom vremenu i biće na raspolaganju svima koji su rešili da svoje najdraže obraduju novom igračkom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum