Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Pazova dobila MOL benzinsku stanicu

Nova Pazova dobila MOL benzinsku stanicu

Kompanija MOL Srbija je u Novoj Pazovi otvorila novu servisnu stanicu koja kupcima pored MOL goriva nudi i raznovrsnu ponudu kafe i peciva u MOL Fresh Corner-u.

Novootvorena MOL servisna stanica u Novoj Pazovi u potpunosti zadovoljava sve potrebe kupaca za gorivom najnovije generacije i najboljeg kvaliteta - EVO benzinom i EVO dizelom, standardnim Evro gorivom kao i tečnim naftnim gasom.

Posetioci takođe mogu naći širok asortiman prehrambenih proizvoda i vrhunsku ponudu hrane i pića, kafa, sendviča i drugih pekarskih proizvoda u moderno dizajniranom i prijatnom ambijentu MOL Fresh Cornera. Nova MOL servisna stanica prilagođena je svakodnevnim potrošačkim navikama kupaca i pruža pun komfor i brzu i kvalitetnu uslugu svim posetiocima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum