Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti REMA 1000 razvija novi tip logističkog centra

REMA 1000 razvija novi tip logističkog centra

Norveški trgovinski lanac REMA 1000 planira da u saradnji sa nemačkom kompanijom Witron Logistic + Informatik Gmbh, razvije potpuno novi tip logističkog centra.

Prema planu, centar bi trebao da krene sa radom u prvom kvartalu 2018. godine i snabdevaće sve maloprodajne objekte ovog lanca u južnim i zapadnim delovima Norveške sa oko 6.000 proizvoda. Novi tip logističkog centra sadrži kombinaciju poluautomatizovanih paleta i nosača u skladištu, dok će ukupni kapacitet iznositi 55.000 fioka i 14.500 pojedinačnih paletnih mesta. Ceo materijal centra ce biti realizovan od strane kompanije Witron CPS (Car-Packing System).

REMA 1000 posluje sa oko 800 supermaketa, zapošljava više od 15.000 ljudi i jedan je od najvećih skandinavskih trgovaca.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum