Dodeljene nagrade Udruženja za tržišne komunikacije Srbije

Ivan Stankovic i zaposleni

Na godišnjoj dodeli priznanja u oblasti tržišnih komunikacija, UEPS 2015, agencija Communis proglašena je za agenciju godine 2015.

Osim toga, Communis je drugu godinu zaredom ostvario najveći uspeh osvojivši čak 25 nagrada - devet zlatnih, devet srebrnih i sedam bronzanih priznanja, koje predstavljaju specifičnu potvrdu kvaliteta, profesionalnosti i kreativnosti rada agencije.

Ove godine nagrađene su kampanje za klijente IDEA, Roda, Heineken, Bambi, Dijamant, Reebok, Alpha Bank, BASF, Tikveš, GSK, od kojih su neki već nagrađivani u okviru UEPS-a. Agencija Communis je i prethodnih godina osvajala veliki broj nagrada i za kompanije Knjaz Miloš, OSA, Gorenje, Avon i druge.
„Sve nagrade su nam još dragocenije jer su dobijene za realne projekte koji su sprovedeni i koji su imali konkretne rezultate. Ponosan sam na svoje ljude, saradnju koju imamo sa klijentima i na nezaustavljivu težnju da uvek budemo među najboljima. Razmena iskustva, što dodela UEPS priznanja svakako jeste, veoma je važna za dalji razvoj i uspeh u poslu i verujem da ćemo svojom kreativnošću i inovacijama, posebno u oblasti digitalnih medija, nastaviti da postavljamo nove standarde u marketingu“, izjavio je Ivan Stanković, direktor i vlasnik agencije Communis.

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije ove godine slavi 55 godina rada na аfirmаciji i unаpređenju komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke. Svake godine se na Dan propagandista nаjuspešnijim аgencijаmа i pojedincimа dodeljuju priznаnjа zа ostvаrene rezultаte u struci u protekloj godini. Dodeljuju se Priznаnjа zа nаjbolju kаmpаnju, nаjbolji TV spot, rаdio spot, outdor kаmpаnju, print, dizаjn, izdаvаštvo, specijаlnа priznаnjа i druge kategorije. Ove nagrade imaju poseban značaj, jer dolaze od kolegа iz brаnše.