Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Švajcarska kompanija "Yelegen Technics" otvara fabriku precizne mehanike u Svilajncu

Švajcarska kompanija "Yelegen Technics" otvara fabriku precizne mehanike u Svilajncu

Švajcarska kompanija "Yelegen Technics" će u Industrijskoj zoni "Veliko Polje" u Svilajncu otvoriti fabriku precizne mehanike u kojoj će biti zaposleno 50 radnika.

Vrednost investicije je oko dva miliona evra, a ugovor o otvaranju fabrike će biti svečano potpisan u petak 25. decembra.

Kako je saopštila Služba za odnose sa javnošću Opštine Svilajnac a preneo Tanjug, švajcarska kompanija je zakupila proizvodnu halu u "Velikom polju", koju je opština izgradila i opremila potrebnom infrastrukturom za buduće investiotore i počinje pripreme za otpočinjanje proizvodnje u narednoj godine.

U Industrijskoj zoni "Veliko polje" fabriku ima i Kompanija "Panasonik", koja zapošljava 390 radnika, sa namerom da iduće godine proširi proizvodnju i poveća broj zaposlenih.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum