Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ponovni pokušaj prodaje Industrije obuće Beograd

Ponovni pokušaj prodaje Industrije obuće Beograd

Agencija za privatizaciju je ponovo oglasila prodaju 70 odsto kapitala Industrije obuće Beograd po početnoj ceni od 176040 evra, nakon prethodne neuspešne prodaje u kojoj  nije bilo zainteresovanih kupaca.

Prodaja je zakazana za 27. januar 2016. godine a biće obavljena metodom prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem. Predviđa se uspešna prodaja ovaj put pošto je početna cena smanjena sa 264060 evra na 176040 evra a i Vlada Srbije je avgusta ove godine obavezala državne poverioce da Industriji obuće Beograd otpišu dug sa stanjem na dan 31. decembra 2014. godine.

U Industriji obuće Beograd trenutno radi 48 radnika.

Izvor: Beta
Slika: Gde investirati

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum