Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Inovacija u trgovinama u Srbiji - elektronske cene (ESL) u Univerexport supermarketu

Inovacija u trgovinama u Srbiji - elektronske cene (ESL) u Univerexport supermarketu

Pomoću elektronskih etiketa za police (ESL), koje su odnedavno postavljene u Univerexport objektu na Zvezdari (Živka Davidovića 86), dobija se znatno pouzdaniji metod označavanja cena u odnosu na tradicionalni sa papirom i koji je u korak sa svetskim trendovima i potrebama potrošača.

Nakon inovativnog koraka prodaje proizvoda virtuelnim putem, na koji se Univerexport odlučio pre samo par meseci, nastavlja se i dalje sa inovacijama a cene koje se elektronski menjaju, smanjuju mogućnost ljudske greške pri promeni cena i dobija se potpuna kontrola nad njima.

Kao kompanija koja se prva na našem tržištu odlučila na ovakav korak isticanja cena, Univerexport dobija mogućnost promene strategije upravljanja cenama u realnom vremenu na osnovu promenljivih tržišnih uslova.

Univer ESL 2

Jedan od glavnih benefita ovakvog isticanja cena jeste 100% korelacija između kase i police, koja doprinosi procesu sigurnosti i integritetu cena. Takođe, smanjuju se troškovi kroz eliminaciju ručne promene cena i direktno se doprinosi očuvanju životne sredine. Ažuriranje cena iz centrale kompanije u maloprodajnim objektima dešava se u sekundi. Fleksibilnost u dizajnu etikata je povećana i može veoma brzo da se reaguje na promene i potrebe na tržištu.

Univer ESL 3

Sve prednosti ovakvog isticanja cena moći će da provere potrošači kupujući u na odeljenju voća i povrća u Univerexport objektu u Aviv parku koji od 12. novembra posluje na radost stanovnika Zvezdare.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum